Kemin lyseon lukio

Latest announcements

Maksu perumattomista poisjäänneistä opiskeluterveydenhuollossa. 23.04.2024

Lapin hyvinvointialue on linjannut, että yli 18-vuotiailta peritään maksu perumattomista ajanvarauksista myös maksuttomissa palveluissa. Näin ollen asia koskee myös opiskeluterveydenhuollon palveluja.

Read the whole announcement

Kela alkaa seurata toisen asteen opintojen edistymistä syksyllä 2023 29.08.2023

Toisen asteen opintojen edistymisen seuraaminen siirtyy oppilaitosten vastuulta Kelaan. Muutos perustuu vuonna 2020 voimaan tulleeseen tiedonhallintalakiin, jonka siirtymäaika on umpeutumassa. Tänä syksynä Kela alkaa seurata opintojen edistymistä toisen asteen ammatillisessa perustutkinnossa ja lukion nuorten oppimäärässä. Tähän asti tehtävää ovat hoitaneet toisen asteen oppilaitokset. Jos oppilaitos on huomannut, ettei opiskelija ole edistynyt riittävästi opinnoissaan, se on ilmoittanut asiasta Kelaan. Kela on tarvittaessa lähettänyt opiskelijalle selvityspyynnön opintojen edistymisestä.

Read the whole announcement

Opiskeluhuollon kuraattori tiedottaa 09.08.2023

Read the whole announcement

Opiskelijaravintola Melissan ruokalistat ja erityisruokavalio lomakkeet 09.08.2023

Linkit Melissan ruokalistaan ja erityisruokavalio lomakkeeseen. Allergialomakkeen lisäksi tulee Melissaan toimittaa lääkärin tai terveydenhoitajan lausunto, joka palautetaan opiskelijalle. Huom! Viime lukuvuoden lomakkeet on hävitetty kesäkuussa, joten jatkavien opiskelijoiden tulee toimittaa uusi lomake Melissaan.

Read the whole announcement

Koulumatkatuen verkkohakemus on julkaistu – uuden lukuvuoden tuen voi hakea OmaKelassa jo ennen koulun alkua 30.05.2023

Kela on julkaissut uuden koulumatkatuen verkkohakemuksen, jolla tuen voi hakea helposti OmaKelassa jo ennen uuden lukuvuoden alkua. Opintojaan jatkavat opiskelijat voivat hakea tuen jo nyt. Jos opiskelija aloittaa toisen asteen opinnot syksyllä, tuen voi hakea, kun on vastaanottanut opiskelupaikan.

Read the whole announcement

Older announcements

Only public announcements are shown above. You may see more announcements after logging in.

Wilma 2.34.41.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma and the Visma logo are registered trademarks of Visma AS. Wilma and the Wilma logo are registered trademarks of Visma Aquila Oy. All other trademarks are the property of their respective owners.