Kemin lyseon lukio

Uusimmat tiedotteet

Maksu perumattomista poisjäänneistä opiskeluterveydenhuollossa. 23.04.2024

Lapin hyvinvointialue on linjannut, että yli 18-vuotiailta peritään maksu perumattomista ajanvarauksista myös maksuttomissa palveluissa. Näin ollen asia koskee myös opiskeluterveydenhuollon palveluja.

Lue koko juttu

Kela alkaa seurata toisen asteen opintojen edistymistä syksyllä 2023 29.08.2023

Toisen asteen opintojen edistymisen seuraaminen siirtyy oppilaitosten vastuulta Kelaan. Muutos perustuu vuonna 2020 voimaan tulleeseen tiedonhallintalakiin, jonka siirtymäaika on umpeutumassa. Tänä syksynä Kela alkaa seurata opintojen edistymistä toisen asteen ammatillisessa perustutkinnossa ja lukion nuorten oppimäärässä. Tähän asti tehtävää ovat hoitaneet toisen asteen oppilaitokset. Jos oppilaitos on huomannut, ettei opiskelija ole edistynyt riittävästi opinnoissaan, se on ilmoittanut asiasta Kelaan. Kela on tarvittaessa lähettänyt opiskelijalle selvityspyynnön opintojen edistymisestä.

Lue koko juttu

Opiskeluhuollon kuraattori tiedottaa 09.08.2023

Lue koko juttu

Opiskelijaravintola Melissan ruokalistat ja erityisruokavalio lomakkeet 09.08.2023

Linkit Melissan ruokalistaan ja erityisruokavalio lomakkeeseen. Allergialomakkeen lisäksi tulee Melissaan toimittaa lääkärin tai terveydenhoitajan lausunto, joka palautetaan opiskelijalle. Huom! Viime lukuvuoden lomakkeet on hävitetty kesäkuussa, joten jatkavien opiskelijoiden tulee toimittaa uusi lomake Melissaan.

Lue koko juttu

Koulumatkatuen verkkohakemus on julkaistu – uuden lukuvuoden tuen voi hakea OmaKelassa jo ennen koulun alkua 30.05.2023

Kela on julkaissut uuden koulumatkatuen verkkohakemuksen, jolla tuen voi hakea helposti OmaKelassa jo ennen uuden lukuvuoden alkua. Opintojaan jatkavat opiskelijat voivat hakea tuen jo nyt. Jos opiskelija aloittaa toisen asteen opinnot syksyllä, tuen voi hakea, kun on vastaanottanut opiskelupaikan.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.41.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Aquila Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.