Tiedote urheiluakatemiasta: Ilmoittaudu alustavasti akatemiaan lukuvuodeksi 2020-21 29.5. mennessä.

Tervetuloa urheiluakatemiaan!

 

Oletko kiinnostunut yhdistämään yläkoulun ja urheilun? Jos olet, kemiläisten urheiluseurojen järjestämät akatemiaharjoitukset voivat olla siihen hyvä vaihtoehto.

Akatemiaharjoitukset pyritään järjestämään kouluajan ulkopuolella, monessa lajissa tiistaisin tai torstaisin ennen koulupäivän alkua tai heti koulupäivän jälkeen.

 

Kuluneella lukuvuodella akatemiaharjoituksia järjestettiin jalkapallossa, futsalissa, jääkiekossa, salibandyssä, muodostelmaluistelussa, uinnissa sekä joissakin yksilölajeissa yhteistyössä henkilökohtaisten valmentajien kanssa.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alustavasti akatemiaan lukuvuodeksi 2020-21  29.5. mennessä.

 

1) Lähettäkää osoitteeseen [email protected] seuraavat tiedot (Viestin lähettää oppilaan huoltaja): 

 

oppilaan nimi:

Henkilötunnus:

Koulu ja luokka:

Laji, joukkue ja valmentaja:

 

2) Samalla kun huoltaja ilmoittaa oppilaan tiedot sähköpostilla, urheilija itse ilmoittautuu liittymällä urheiluakatemian HeiaHeia-yhteisöön. 

 

Voit liittyä yhteisöön seuraavalla tavalla:

 

-Lataa sovellus Googlen Play -kaupasta tai iStoresta. (Käytettäessä selaimen kautta mene osoitteeseen heiaheia.com ja klikkaa kirjaudu - luo tili)
 

-Valitse ”luo tili” ja syötä koodi ”KEMINURHEILUAKATEMIA ”

-Luo oma tili

-Sovelluksen ladattuasi mene kohtaan ”Tili” (ihmisen kuva)→ Valitse ”Tiimit” ja liity omaan lajiryhmääsi. Jos lajillesi ei ole tiimiä, liity vain yhteisöön.

 

Jos olet jo HeiaHeiassa, mene kohtaa ”tili” ja sieltä ”yhteisöni”. Valitse + ja lisää koodi ”KEMINURHEILUAKATEMIA”. Liity yhteisöön ja valitse oikea tiimi.



 

Tietoa Akatemiasta 

Kemin urheiluakatemian muodostavat akatemiatoimintaan sitoutuneet urheiluseurat yhdessä. Akatemian tarkoituksena on tukea tavoitteellisia urheilijoita yhdistämään koulunkäynti ja harjoittelu mahdollisimman jouhevasti. 

 

Akatemian tavoitteena on myös kasvattaa terveitä aikuisia. Urheilijoille tarjotaan välineitä monipuoliseen harjoittelemiseen sekä terveellisten elämäntapojen noudattamiseen, niistä yksi on HeiaHeia-sovellus. Aamutreeneihin osallistuminen vaatii oppilailta varhaista nukkumaan menoa ja kunnon iltapalaa. 

 

Työnjako akatemiatoiminnassa on seuraava: Kaupunki tarjoaa toiminnalle tilat ja Ammattiopisto Lappia tukee taloudellisesti valmennusta. Urheiluseurat vastaavat valmennuksen sisällöstä.

 

Akatemia tekee tiivistä yhteistyötä koulujen kanssa, mutta varsinaisesti se on kouluajan ulkopuolista toimintaa. Koulut eivät vastaa mahdollisista harjoittelun aiheuttamista kustannuksista. Urheiluseurat odottavat akatemiaan päässeiltä oppilailta sitoutumista. 

 

Mikäli valmentajat katsovat toiminnan käynnistyttyä, ettei harjoittelu ole tarkoituksenmukaista liian isojen ryhmien takia, karsinta on mahdollista. Oppilaita voidaan ohjata myös oheisharjoitteluun.

 

Lähetämme akatemiaan alustavasti ilmoittautuneille lisätietoa akatemiatoiminnasta syksyn alussa.

 

Liikunnallista kesää!

 

Olli Kelhä

Akatemian yhteyshenkilö, liikunnanopettaja